0183 - 820 396

Chiptuning leaseauto

Rij je in een leaseauto, en zou je graag willen dat deze auto wat meer pit en rijcomfort had?
Niet alle leasemaatschappijen geven zonder meer toestemming om de leaseauto’s van klanten te laten tunen. Op zich is dit te begrijpen omdat het kwaliteitsverschil tussen verschillende tuners groot is.

Toch willen veel leaserijders hun auto laten tunen voor het extra vermogen en de brandstofbesparing. Reguliere chiptuning is in het geval van lease auto’s lastig. Omdat er door middel van chiptuning wijzigingen in de software van de auto worden gedaan, kan de fabrieksgarantie vervallen

In deze gevallen is een tuningsbox een goede optie!

Een tuningsbox (ook wel chipmodule / externe ECU) is een hoogwaardige digitale ‘computer’, die gemakkelijk is aan te sluiten tussen de oorspronkelijke motorcomputer en het inspuitsysteem van je auto. Auto tuning Plug & Play!

Bij deze vorm van auto tuning blijft het originele motormanagementsysteem volledig intact. De box is eenvoudig te monteren, met een aanzienlijke prestatie verbetering tot gevolg! De chipmodule ontvangt dezelfde gegevens als de computer in de auto. Met de ontvangen gegevens is de tuningsbox in staat om druk, inspuittijd en andere variabelen aan te passen, om zo de prestaties van de auto aanzienlijk te verbeteren!

 

tuningbox

VR Performance

 

Einsteinstraat 9G
4207 HW Gorinchem
t: 0183-820396
e: info@vrperformance.nl

Social Media

Openingstijden

 

VR Performance is geopend van maandag t/m zaterdag. Bel van tevoren even voor het maken van een afspraak: 0183 - 820 396.

 

Ontwikkeling & realisatie door Webstudio Renée.