0183 - 820 396

Chiptuning op maat

Ontdek de vermogenstoename en brandstofbesparing van je voertuig!

Wil je ook een aanzienlijk verbeterde rij ervaring?

 

En ook nog eens profiteren van een brandstofbesparing tot 15%? Laat je auto dan tunen door VR Performance! Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van chiptuning!

 

Maar…wat is chiptuning eigenlijk precies?

 

Verbrandingsmotoren in auto’s worden door een computer aangestuurd. Deze computer bevat een digitaal geheugen (chip), die alle functies van de motor bestuurt en controleert. Denk hierbij aan de ingespoten hoeveelheid brandstof, de turbodruk en het ontstekingstijdstip. Bij chiptuning optimaliseert VR Performance deze functies via elektronische weg.

De fabrikant hanteert in de afstelling van het injectiesysteem en de mechanische belasting van de motor altijd een bepaalde marge. Door deze marges te beperken (tot een verantwoord minimum) wordt een toename van de prestaties van uw auto gerealiseerd.

Lees hier het laatste chiptuning nieuws. Je ziet hier in een overzicht voor welke nieuwe auto modellen er chiptuning oplossingen komen.

Chiptuning nieuws

 

Lees hier het laatste chiptuning nieuws. Je ziet hier in een overzicht voor welke nieuwe auto modellen er chiptuning oplossingen komen.


Wil je weten hoeveel vermogenswinst we met jou auto kunnen behalen? Laat dan hier je gegevens achter en je hoort snel van ons!

Waarom VR Performance?

 

Met meer dan 15 jaar ervaring zorgt VR Tuning voor optimale rijprestaties! Je kunt niet alleen met je personenauto bij ons terecht, maar ook met je bedrijfswagen of camper. Ook voor leaseauto’s en bedrijfswagens bieden wij mooie oplossingen!

Voordelen van chiptuning

✓ Betere rijprestaties van je auto

✓ Aanzienlijk meer comfort en pit

✓ Brandstof besparing tot 15%

✓ Emissie-normen blijven behouden

Ontdek wat voor vermogenswinsten wij hebben behaald!

Lesauto chiptuning

Lesauto chiptuning

Heb je wel eens stilgestaan bij de voordelen van chiptuning voor je lesauto?

VR Performance

 

Einsteinstraat 9G
4207 HW Gorinchem
t: 0183-820396
e: info@vrperformance.nl

Social Media

Openingstijden

 

VR Performance is geopend van maandag t/m zaterdag. Bel van tevoren even voor het maken van een afspraak: 0183 - 820 396.

 

Ontwikkeling & realisatie door Webstudio Renée.