0183 - 820 396

Chiptuning lesauto’s

 

Als rijschool is het erg belangrijk om met goed materiaal onderweg te zijn. Dit om de kwaliteit te waarborgen voor de client.
Onze chiptuning voor lesauto’s vindt plaats binnen de juiste veiligheidsmarges. Op deze manier wordt de betrouwbaarheid veilig gesteld. En het rijgedrag van de lesauto’s gaat erop vooruit!

Het voordeel van chiptuning van lesauto’s is dat de auto voldoende vermogen heeft bij het juiste toerental. De lesrijder heeft in het begin de koppeling nog niet helemaal onder de knie, op die momenten rijdt de auto soepeler weg. Dit geeft de lesrijder een zekerder gevoel en meer zelfvertrouwen.

Het komt tegenwoordig vaak voor bij moderne lichte diesels in kleinere auto’s dat het typische dieselkarakter ontbreekt. Bij ‘oudere’ en zwaardere diesels is er veelal sprake van een auto waarbij een minder soepele bediening van de koppeling niet wordt afgestraft met afslaan van de motor. Bij lichtere moderne diesels kunnen wij het koppelverloop positief beïnvloeden waardoor een soepeler karakter ontstaat.

 

VR Performance

 

Einsteinstraat 9G
4207 HW Gorinchem
t: 0183-820396
e: info@vrperformance.nl

Social Media

Openingstijden

 

VR Performance is geopend van maandag t/m zaterdag. Bel van tevoren even voor het maken van een afspraak: 0183 - 820 396.

 

Ontwikkeling & realisatie door Webstudio Renée.