0183 - 820 396

Minder slijtage en brandstofverbruik met behulp van een toerenbegrenzer

 

Met het plaatsen van een toerenbegrenzer kan hoog brandstofverbruik en slijtage van de motor en aandrijflijn worden teruggedrongen. VR Performance kan vaak per versnelling of op vaste ‘eindsnelheid’ het voertuig begrenzen. Hierdoor kan de toerenbegrenzer volledig naar jouw voorkeur worden afgesteld.

 

Hoe gaan we te werk?

 

Wanneer wij een toerenbegrenzer plaatsen, beginnen we met het inventariseren van je voorkeuren. Op basis daarvan gaan we een software modificatie ontwikkelen en de betreffende elementen in het motormanagementsysteem aanpassen.

 

Toerenbegrenzer verwijderen ipv plaatsen

 

Het verwijderen van de toerenbegrenzer wordt veel toegepast bij kleine bedrijfswagens.
Deze zijn vaak affabriek aangepast om te voldoen aan de eisen van de klant. VR Performance kan de toerenbegrenzer verwijderen of aanpassen naar jouw wensen.

 

Voordelen van toerenbegrenzing

 

Met toerenbegrenzing zal er aanzienlijk rustiger gereden worden met het voertuig. Doordat de auto geen hoge toerenaantal kan draaien, zal de bestuurder gedwongen worden om over te schakelen. Het gevolg: minder slijtage aan uw motor en aandrijflijn.

  • Besparing van brandstof, oplopend van 5 tot 10%
  • Minder slijtage aan je voertuig
  • Bespaar op de onderhoudskosten!

 

Combinatie met ECO-optimalisatie

 

Door toerenbegrenzing te combineren met een ECO-optimalisatie, kan het brandstof verbruik nog verder worden gereduceerd!

De toerenbegrenzing combineren met een met ECO-optimalisatie. Via deze weg hebben we de mogelijkheid tot verder het reduceren brandstof
Besparing op onderhoudskosten.


Wil je meer weten over het plaatsen van een toerenbegrenzer in jouw auto? Laat dan hier je gegevens achter en je hoort snel van ons!

VR Performance

 

Einsteinstraat 9G
4207 HW Gorinchem
t: 0183-820396
e: info@vrperformance.nl

Social Media

Openingstijden

 

VR Performance is geopend van maandag t/m zaterdag. Bel van tevoren even voor het maken van een afspraak: 0183 - 820 396.

 

Ontwikkeling & realisatie door Webstudio Renée.